POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. INFORMATII GENERALE

Prezenta Politica privind protectia datelor cu caracter personal (“Politica“) vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor  https://mariancazacu.ro  (“Pagina de internet“, “Site-ul“) ale altor persoane care contacteaza sau viziteaza Website-ul

Politica a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal”) si contine informatii privind cerintele aplicabile protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal.

2. SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

Proprietarul colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

IN CAZUL IN CARE SUNTETI UTILIZATOR AL PAGINII DE INTERNET

Utilizam datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra in momentul accesarii Paginii de internet in scopul de a monitoriza traficul si imbunatati continutul Site-ului. Baza legala pe care se intemeiaza aceasta activitate de prelucrare a datelor consta in interesul nostru legitim de a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului societatii, precum si imbunatatirea site-ului.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza ora si data accesarii site-ului si adresa IP de la care a fost accesat site-ul.

IN CAZUL IN CARE SUNTETI ABONAT LA NEWSLETTER

De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastra de contact in scopul de a va trimite, in format electronic, materiale informative cu privire la viitoarele articole scrise de Proprietar care prezinta interes pentru dumneavoastra, dar numai daca v-ati abonat, si, prin urmare, v-ati dat acordul in mod expres cu privire la aceasta prelucrare. Va puteti retrage acordul in orice moment exprimandu-va astfel optiunea de a nu mai primi note informative in viitor, facand clic pe link-ul “Dezabonare” in momentul primirii e-mail-ului respectiv sau scriindu-ne la adresa marian.cazacu@gmail.com

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, pe care ni le comunicati in mod direct, de exemplu la momentul completarii sectiunii de abonare disponibila pe Pagina de internet.

COMUNICAREA CU DUMNEAVOASTRA

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind evenimentul vizat. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si alte date cu caracter personal  pe care este posibil sa ni le comunicati in mod direct.

3. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, Evensys poate dezvalui datele astfel colectate catre afiliatii sai ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri:

  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

4. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate catre Proprietar nu vor fi transferate in afara Romaniei.

5. DURATA PRELUCRARII

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal inceteaza de indata ce scopurile prelucrarii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor inceteaza sa mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prevazuta de legislatia privind arhivele nationale din Romania si reglementarile locale ale Evensys, expira.

6. DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI

in legatura prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal descrisa prin prezenta Politica, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii precum si dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare, in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment. in plus, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum si dreptul de a va adresa instantelor de judecata si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate in aceasta Politica), va rugam sa va adresati la: marian.cazacu@gmail.com

 

TERMENE SI CONDITII

Bun venit pe website-ul https://mariancazacu.ro Va aducem la cunostinta ca, inainte de utilizarea Website-ului, este necesar sa parcurgeti sectiunea “Termene si Conditii”. Aceasta sectiune defineste conditiile in care dumneavoastra puteti accesa si utiliza Website-ul.

Utilizatorul este obligat sa ia cunostinta si sa accepte Termenele si Conditiile, precum si celelalte politici relevante pentru Website. Prin acceptarea sau continuarea accesarii website-ului, va asumati ca ati citit, inteles si agreat sa respectati obligatiile ce va incumba in temeiul termenelor de utilizare ale Website-ului. Daca nu sunteti de acord cu termenele de utilizare a Website-ului, nu accesati si nu utilizati Website-ul.

1. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Prin intermediul Website-ului veti putea avea acces la continutul creat de catre Proprietar cat si la imaginiile facute de el.

2. CONTINUTUL DREPTULUI DE A UTILIZA WEBSITE-UL

Proprietarul va ofera o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a vedea si distribui asa cum acesta este definit mai jos, de pe Website-ul, pentru uzul dumneavoastra personal.

Nu va este acordat dreptul sa licentiati, republicati, distribuiti, copiati, cesionati, sublicentiati, transferati, vindeti, creati opere derivate sau orice alta utilizare non-personala a oricarui Continut al Website-ului Societatii. Prin Continut trebuie sa se inteleaga toate textele, formatarile (inclusiv, dar fara a se limita la selectarea, coordonarea si aranjarea materialelor pe Website-ul Societatii) si imaginile, graficele, animatiile, instrumentele, widget-urile, aplicatiile, reclamele, clipurile video, muzica, sunetele, articolele, copiile, materialele creative, fotografiile, marcile, marcile de serviciu, denumirile comerciale si logo-urile, precum si alte materiale si informatii de pe acest Website.

Nicio parte a Continutului nu poate fi reprodusa in nicio forma sau incorporata in orice sistem electronic sau mecanic de gasire a informatiilor, altfel decat in scopul folosirii personale.

Nu puteti accesa sau utiliza Website-ul in niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta Website-ul sau orice server sau retea care sta la baza Website-ului, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul unei alte persoane de a se bucura de Website.

3. LEGATURI CATRE ALTE WEBSITEURI

Website-ul poate contine legaturi („Link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica Termene si Conditii de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile/paginile respective, Proprietarul nefiind raspunzatoar si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web.

Includerea acestor Link-uri sau trimiteri pe Website este realizata, de regula, pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar.

Proprietarul nu garanteaza/controleaza actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti catre care trimit link-urile de pe Website.

Prin continuarea utilizarii Website-ului, utilizatorul intelege si accepta ca acceseaza acele website-uri si/sau foloseste produsele/serviciile oferite prin intermediul acestora, exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere si ca nu poate solicita Societatii despagubiri pentru prejudiciile suferite ca urmare a accesarii acestor link-uri si folosirii serviciilor puse la dispozitiei pe website-urile catre care Link-urile fac trimitere.

4. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuala aplicabile si tot Continutul este detinut de catre Proprietar sau utilizat de catre Proprietar sub licenta sau cu permisiune. Aceste materiale nu pot fi copiate, decompilate, dezasamblate, modificate, repostate pe alte website-uri, incadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sublicentiate sau transferate in orice forma de catre dumneavoastra.

Orice utilizare comerciala neautorizata a acestor materiale reprezinta o incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale Proprietarului si va atrage exercitarea de catre Proprietar a tuturor drepturilor si remediilor legale.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Mai multe informatii despre procesarea datelor cu caracter personal gasiti in mai sus in POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE 

Website-ul utilizeaza cookie-uri. Mai multe informatii despre cookies gasiti in POLITICA PRIVIND FISERELE COOKIES.

5. LEGEA APLICABILA. LITIGII

Prezentele Termene si Conditii vor fi interpretate si guvernate de prevederile legii romane.

Orice litigiu avand ca obiect o disputa rezultand din sau aflata in legatura cu aceste Termene si Conditii sau cu utilizarea Website-ului urmeaza a fi solutionata de catre instantele competente din Romania.

Prin utilizarea Website-ului va exprimati in mod expres acordul cu privire la urmatoarele prevederi ale acestor Termene si Conditii de utilizare, dupa cum urmeaza: ” Modificari ulterioare ale Website-ului si ale Termenelor si Conditiilor”, ”Utilizarea Website-ului”, ” Continutul dreptului de a utiliza Website-ul”, ” Legaturi catre alte websiteuri”, ”Drepturi de proprietate intelectuala”, ”Legea aplicabila. Litigii”.